You are here
Home > Actualitate > La 2 ani, acest copil fuma 40 DE TIGARI PE ZI! ESTE INCREDIBIL cum a ajuns sa arate astazi
loading...

La 2 ani, acest copil fuma 40 DE TIGARI PE ZI! ESTE INCREDIBIL cum a ajuns sa arate astazi

Acum câțiva ani, imaginea unui bebeluș care fuma câte 40 de țigări pe zi a luat cu asalt internetul, stârnind reacții puternice peste tot în lume.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

După ce reacțiile s-au stins, toată lumea a uitat de bebelușul cu pricina și toți cei care i-au criticat părinții s-au întors la problemele lor cotiene, uitând complet de subiect.

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Ce s-a întâmplat totuși cu bebelușul care fuma 40 de țigări pe zi?

Ardi Rizal, bebelusul care fuma 40 de tigari pe zi, a suferit o formă severă de dependență de țigări a reușit între timp să se lase de fumat, grație unor organzații non-profit care s-au implicat și l-au ajutat să urmeze un stil de viață cât se poate de sănătos.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Din păcate, dependența de țigări a fost înlocuită cu cea de mâncare, astfel că micuțul Ardi devenise supraponderal în scurt timp. Din fericire, băiatul a urmat o serie de tratamente pentru a contracara dependența lui de mâncare.

Astăzi, când Ardi are 8 ani, nu mai fumează și urmează o dietă strictă care i-a readus silueta normală pe care ar trebui să o aibă un copil la vârsta lui.

Citeste si: România blochează negocierile pe Brexit. Reacția președintelui VIDEO

Lasă un răspuns

Top