You are here
Home > Actualitate > Și-a lăsat bebelușul în iarbă și a scris și un bilet care a cutremurat internetul! N-o să-ți vină să crezi ce scria în el!
loading...

Și-a lăsat bebelușul în iarbă și a scris și un bilet care a cutremurat internetul! N-o să-ți vină să crezi ce scria în el!

Un bebeluș a fost găsit în iarbă într-o suburbie a orașului Krasnoiarsk din Rusia.

Sănătos și bine îmbrăcat, copilul – o fetiță – avea alături un bilet cu un mesaj sfâșietor de la mama lui petru străinul care îl va găsi.

Citeste si: România blochează negocierile pe Brexit. Reacția președintelui VIDEO

„Iartă-mă, dar nu am unde să merg cu ea. Este o fetiță liniștită și sănătoasă. A fost vaccinată. Acesta este cel mai înfricoșător moment al vieții mele. O voi lua înapoi, mă voi întoarce după ea, dar acum nu pot face nimic. Am petrecut deja o noapte pe scara unui bloc”, a scris mama, disperată.

Copilul, găsit de o pensionară, a ajuns între timp la un orfelinat. Atât polițiștii cât și oamenii e la orfelinat îi cer acum mamei să se întoarcă.

“Vom găsi un mod să te ajutăm. Întoarce-te, fiica ta te așteaptă”, a fost mesajul tranmsmis mamei prin intermediul presei locale.

sursa: dailymail.co.uk

Citeste si: Un grup de țigani din România TERORIZEAZĂ un oraș din America! Aruncă gunoi peste tot, își fac nevoile în stradă, nu respectă regulile de circulație, distrug lucruri în magazine și ucid găinile

Lasă un răspuns

Top