You are here
Home > Actualitate > Victorie pentru romanca noastra, Elena Bogdan a câștigat titlul la dublu în turneul ITF
loading...

Victorie pentru romanca noastra, Elena Bogdan a câștigat titlul la dublu în turneul ITF

Jucătoarea română de tenis Elena Bogdan și rusoaica Valeria Solovieva au câștigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului ITF de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după 7-6 (7), 5-7, 11-9 în finala cu cuplul Tereza Mrdeza (Croația)/Akiko Omae (Japonia).

Citeste si: MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS.

Bogdan și Solovieva au câștigat după două ore și 24 de minute în fața principalelor favorite.

Perechea româno-rusă a trecut în primul tur de cuplul Luna Meers (Belgia)/Stephanie Wagner (Germania), cu 6-2, 7-6 (7), în sferturi au câștigat în fața favoritelor numărul trei, Anastasia Vasilieva (Ucraina)/Anastasia Zarycka (Cehia), cu 6-4, 6-1, iar în semifinale au învins clar cuplul Amina Anșba (Rusia)/Charlotte Robillard-Millette (Canada), cu 6-0, 6-4.

Citeste si: Scrisoarea unui fizician de la CERN: ” Am facut ceva ce nu trebuia sa facem” – Umbre si siluete au aparut in Accelerator

Elena Bogdan (25 ani, 366 WTA la dublu) are un titlu futures cucerit anul acesta, la Szekesfehervar (Ungaria, 15.000 dolari), alături de Laura Andrei. Cea mai bună performanță o reprezintă titlul WTA la dublu obținut în 2014 la București, alături de Alexandra Cadanțu.

Victorie pentru romanca noastra, Elena Bogdan a câștigat titlul la dublu în turneul ITF de la Santa Margherita

Citeste si: Doi români eroi la Londra. Au oprit un jaf: ”Unul i-a pus piedică, celălalt l-a legat”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top