You are here
Home > Actualitate > Cum îți dai seama în magazin dacă pantofii cu toc sunt comozi sau nu. Cel mai simplu truc
loading...

Cum îți dai seama în magazin dacă pantofii cu toc sunt comozi sau nu. Cel mai simplu truc

Fiecare femeie s-a îndrăgostit cel puțin o data de o pereche de pantofi cu toc, iar apoi a regretat amarnic că i-a cumpărat. Asta deoarece, în magazin, majoritatea pantofilor par comozi și ușor de purtat, însă după câteva ore de mers pe jos încălțată cu ei chiar și câțiva pași devin o adevărata tortură!

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a Mădălinei Ghenea către fiica sa: „Să știi că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face”

Dacă și ție ți s-a întâmplat acest lucru cel puțin o dată, știi bine la ce ne referim. Cu toate acestea, dacă vrei să îți achiziționezi încălțăminte cu toc destul de înalt, dar nu știi cum să faci să te asiguri că aceștia vor fi și comozi, tot ce trebuie să faci este să urmeză sfaturile de mai jos.

Citeste si: Cura miraculoasă cu usturoi: Înghite câte un cățel de usturoi timp de cinci zile pe stomacul gol

Fără barete în cazul doamnelor cu picioare mai groase!

În primul rând, trebuie să știi că în cazul in care ai câteva kilograme în plus trebuie să eviți tocurile prea înalte. Asta deoarece nu vor face altceva decât să crească și mai mult presiunea asupra coloanei, iar tu te vei alege atât cu picioare umflate, cât și cu niște dureri groaznice!

Totodată, persoanele care au câteva kilograme în plus trebuie să evite să poate pantofi cu barete prinse în jurul gleznei – nu fac altceva decât să accentueze efectul de bicioare butucănoase.

Mai citeste si: VIDEO: ROMANIA, Botosani UN Veteran de război umilit de „autoritati” Alti au furat milioana de euro…

Totodată, doamnele care se încadrează în această categorie și își doresc o ținută elegantă ar fi bine să aleagă un toc de o grosime medie, intrucat nici tocul foarte gros, insa nici tocul cui nu le avantajeaza. Editorii de la Feminis.ro sfătuiesc persoanele din această categorie să evite și încălțarile care au tocurile cu forma triunghiulară, dar și ghetele la baza gleznei.

Însă atunci când vine vorba despre comoditate, lucrurile se complică puțin. Asta deoarece chiar și o pereche de pantofi cu toc nu prea înalt și gros ne poate da mari bătăi de cap!

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 

Cum să alegi cei mai comozi pantofi

În funcţie de tipul de încălțări pe care vrei să le achiziționezi – fancy – de club, elegant – pentru serviciu, casual – pentru mers mult, sau de sport –, trebuie să mergi în magazin cu ciorapii sau şosetele pe care le porţi de obicei cu asemenea încălţăminte. Astfel, dacă, de exemplu, ai nevoie de pantofi de birou pentru sezonul rece, ia cu tine dresurile groase pe care le foloseşti în acea perioadă a anului,

Citește și: VIDEO: Otrava pe care o bei în fiecare zi. Crezi că nu îți face niciun rău însă îți distruge oasele

Trucul util în cazul pantofilor cu toc

Dacă și tu îți dorești pantofi care să-ți dea o ținută cât mai elegantă, trebuie să știi că în acest caz tot ce ai de făcut este să măsori distanța dintre tocul pantofilor și talpa acestora.

Dacă această distanță este de 3 centimetri nu vei simți că te dor picioarele și îi vei putea purta fără griji ore întregi.

Citește și: Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!

Însă, dacă distanța dintre tocul pantofilor și talpa acestora este de 2.5 cm ori mai mică, evită să îi cumperi

Ține cont de aceste trucuri de fiecare dată când îți cumperi o pereche de pantofi comozi sau de cizme. Dacă faci o comandă online, cere detalii vânzătorului și află dacă pantofii se încadrează în lista celor pe care îi poți achiziționa, mai prezizează specialistii.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Lasă un răspuns

Top