You are here
Home > Actualitate > Ministrul britanic al Apărării a demisionat după ce i-a pus mâna pe genunchi în urmă cu 15 ani
loading...

Ministrul britanic al Apărării a demisionat după ce i-a pus mâna pe genunchi în urmă cu 15 ani

El a declarat pentru BBC că ceea ce era „acceptabil în urmă cu 15, 10 ani nu mai este acceptabil acum”.

Ministrul britanic al Apărării a demisionat după ce a fost acuzat de o jurnalistă că i-a pus mâna pe genunchi în urmă cu 15 ani

Ministrul britanic al Apărării Michael Fallon a demisionat miercuri seară, în urma acuzaţiilor de abuz sexual formulate la adresa sa, el spunând că se situează sub standardele impuse de armata britanică, pe care o reprezintă, transmite BBC.

Fallon este primul politican care demisionează ca urmare a recentelor acuzaţii de abuz sexual în Parlament.

Premierul Teresa May a afirmat că apreciază „modul serios” în care Michael Fallon îşi priveşte rolul în Cabinet.

În scrisoarea de demisie, Fallon afirmă că în ultimele zile au fost făcute mai multe afirmaţii la adresa membrilor Parlamentului, inclusiv la adresa comportamentului său din trecut.

„Multe dintre acestea au fost false, dar recunosc că în trecut m-am situat sub standardele înalte cerute de Forţele Armate, pe care am onoarea să le reprezint”, spune el.

Demisia sa vine la o zi după ce un purtător de cuvânt al său a confirmat că oficialul a fost admonestat de o jurnalistă, Julia Hartley-Brewer, pentru că şi-a pus mâna pe genunchiul ei, în timpul unui dineu,în 2002.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top