You are here
Home > NEWS > Galerie > Tragedie: In Hunedoara inspectori de munca au deschis Anchetă a ITM după ce un bărbat a murit strivit de tampoanele unor vagoane, la Simeria, „Mortul e de vina?”
loading...

Tragedie: In Hunedoara inspectori de munca au deschis Anchetă a ITM după ce un bărbat a murit strivit de tampoanele unor vagoane, la Simeria, „Mortul e de vina?”

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, joi seară, la locul de muncă, fiind strivit de tampoanele a două vagoane care urmau să intre pe linia de revizie, la Simeria. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara a deschis o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, Sorin Istrate, a declarat pentru News.ro că un accident de muncă a avut loc în curtea unei societăţi comerciale din Simeria.

Citeste si: Statul, Obligat Să-I Plătească Peste 30.000 De Euro Românului Care A Descoperit Cel Mai Mare Tezaur De Pe Teritoriul Ţări

”A deraiat un vagon de cale ferată în curtea SC Reva SA Simeria, parte a Grupului Feroviar Român. Un bărbat de 55 de ani, manevrant, angajat al TEF Logistica Feroviară SRL din Bucureşti, a fost prins între tampoanele a două vagoane. Muncitorii formau o linie de vagoane pentru a le introduce pe linia de revizie, în hală”, a declarat Sorin Istrate.

Potrivit acestuia, instituţia a deschis o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului, dar şi dacă au fost respectate toate normale de protecţia muncii.

CITESTE SI: Avertisment: Țeapa Cu Bilete Gratuite La Wizz Air Care Circulă Pe Facebook

Lasă un răspuns

Top