You are here
Home > Actualitate > Neinteresante > Rugăciune PUTERNICĂ, cu EFECT IMEDIAT! Spune-o și tu chiar astăzi
loading...

Rugăciune PUTERNICĂ, cu EFECT IMEDIAT! Spune-o și tu chiar astăzi

Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc,Creator Divin, Tata si Mama, si Fiu deopotriva, daca eu si familia mea, rudele mele, mosii si stramosii mei, Ti-au gresit tie, de la Creatie si pana astazi, te rog, Doamne, iarta-ma si iarta-i,Doamne, te rog, sterge, purifica, curata, vindeca, indeparteaza toate amintirile dureroase, programele ascunse, energiile si vibratiile negative, elibereaza-ma pe mine (prenumele) de toate programele negative din trecut, transforma toate aceste programe si energii nedorite in lumina pura, din aceasta viata, din oricare dimensiune pana la esenta fiintei ……(prenumele) .

Te rog, Doamne, inlocuieste aceste programele negative trimise in lumina cu programe de iubire neconditionata, sanatate si vitalitate maxima, prosperitate, abundenta, iubire si armonie. Ma iert, ma iubesc, binecuvantez trecutul, prezentul si viitorul pe numele……. Multumesc, Doamne, asa este si asa va fi.Amin.

ACUM SE MAI CITESTE SI: Declarație INCENDIARĂ a procuroarei care l-a EXECUTAT pe DRAGNEA! Are ca pasiune „CARACATIȚA” și are ca personaj favorit pe Corrado Cattani

Lasă un răspuns

Top