You are here
Home > Actualitate > Horoscop, vineri, 5 ianuarie 2018. Leii sunt cuprinși de neliniște, dar motivele nu le sunt clare
loading...

Horoscop, vineri, 5 ianuarie 2018. Leii sunt cuprinși de neliniște, dar motivele nu le sunt clare

HOROSCOP 5 ianuarie 2018. Trigonul format de Luna cu Saturn aduce in general momente placute, mai ales in plan sentimental. Aveti ocazia sa faceti gesturi frumoase sau sa va bucurati de aprecierea partenerului. , stiri,

Horoscop 5 ianuarie 2018. Trigonul format de Luna cu Saturn aduce in general momente placute, mai ales in plan sentimental. Aveti ocazia sa faceti gesturi frumoase sau sa va bucurati de aprecierea partenerului. Puteti sa va ganditi serios la planuri.

Horoscop 5 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care vor avea parte de o zi cu bucurii.

Ti se inchide o usa in fata, dar imediat ti se deschide o alta mult mai interesanta. Asa ca nu te grabi si nici supara atunci cand dai de un hop. Ai incredere in ceea ce urmeaza. Varsator Pari de fier in aceste zile. S-a intamplat ceva si cei din jur se asteptau sa ai nevoie de ajutor, dar nu. Esti ca o stanca.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Berbec

Există mai multe riscuri astăzi, dar cel mai mare este acela de a strica relațiile cu cei dragi, din cauza unor convingeri puternice, pe care vrei să le impui cu orice preț și în ciuda oricărei opoziții.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Taur

Se poate ajunge la un conflict exploziv cu unul dintre partenerii importanți. Dacă vei fi suficient de atent și de înțelept, vei putea transforma întreaga situație într-un dialog constructiv.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Gemeni

Poți fi martorul unor situații care degenerează în conflicte în anturajul apropiat. Vei avea posibilitatea de a da o mână de ajutor, dar numai dacă vei fi într-o stare mai pașnică decât restul lumii.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Rac

Ar fi de dorit să acorzi mai multă atenție propriului comportament, care îți poate provoca mai multe probleme decât crezi că ai acum, în special în relația cu cei dragi.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Leu

S-ar putea să te cuprindă neliniștea, din motive care nu îți sunt foarte clare. Ar fi bine să nu te lași dominat de această stare negativă.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Fecioară

Este posibil să aluneci ușor spre o eroare, pornind de la prostul obicei de a lua în calcul doar ceea ce se află sub ochii tăi, ca și cum toată lumea s-ar reduce la microuniversul în care trăiești sau muncești.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Balanță

Te poate surprinde atitudinea categorică a unui apropiat, drept pentru care vei face la fel sau chiar mai mult, ca să nu fii mai prejos.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Scorpion

Poți fi cauza unui conflict în familie, care nu își va găsi rezolvarea prea curând, poate și din cauză că sunt multe minciuni și adevăruri ciuntite la mijloc.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Săgetător

Știi să te ferești de orice fel de influență negativă, inclusiv aceea care vine de la tine însuți, dar e mai greu să faci acest lucru dacă vine de la o persoană pe care o respecți.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai impresia că alții îți controlează viața și poate că așa și este, mai ales dacă aceia sunt deținătorii resurselor de care ai nevoie sau pe care le dorești.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Vărsător

Există riscul unor exagerări cu care te întâlnești rar sau foarte rar. Un conflict cu un superior poate deveni motiv de demisie sau de certuri aprinse cu partenerul de cuplu.

Horoscop 5 ianuarie 2018 – Pești

Poți ține sub control tendința de a impune tuturor stilul tău perfecționist de lucru. Ar fi bine să accepți că nu poți face asta și că, până la urmă, nici nu e nevoie.

Lasă un răspuns

Top