You are here
Home > Actualitate > Detalii halucinante în cazul bărbatului care şi-a ucis doi copii nou-născuţi
loading...

Detalii halucinante în cazul bărbatului care şi-a ucis doi copii nou-născuţi

Noi informaţii halucinante ies la iveală în cazul bărbatului care şi-a ucis doi copii la scurt timp după ce soţia lui i-a adus pe lume. Anchetatorii susţină că micuţii au fost îngropaţi de vii şi lăsaţi să se stingă sufocaţi de pământ.

Medicii legişti au aflat că cei doi nou-născuţi au fost îngropaţi de vii, la scurt timp după ce au venit pe lume, iar mama a păstrat secretul în tot acest timp. Anchetatorii încearcă să afle dacă sunt şi alte persoane care ştiau că femeia era însărcinată.

Potrivit legii, mama nu poate fi anchetată pentru că ea este cea care a denunţat crimele.

”Nedenunţarea unor infracţiuni nu se aplică unor membri de familie, dar vom efectua acte, vom audia martori pentru a vedea dacă există o anumită complicitate. Ce este grav, în opinia mea, este că atâta timp s-a ţinut secret acest lucru. nimeni nu a spus, nimeni nu a denunţat”, a declarat Laura Iancu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Comisar şef Ciprian Lăzărescu, Serviciul Investigaţii Criminale Caraş-Severin: “Autorul ne-a indicat locul exact şi în urma săpăturilor am găsit acolo mai multe fragmente de oase de natura umană. Este violent în familie, dar la poliţie nu s-a inregistat nicio sesizare cu privire la acest aspect.”

Lasă un răspuns

Top