You are here
Home > Actualitate > Trump a avertizat Rusia pe Twitter: „Vin rachetele!”
loading...

Trump a avertizat Rusia pe Twitter: „Vin rachetele!”

Preşedintele american Donald Trump a avertizat Rusia, într-o postare pe Twitter, în legătură cu lansarea de rachete asupra Siriei, ca răspuns la presupusul atac cu arme chimice din Ghouta orientală, anunţă bfmtv.com.

Trump a avertizat miercuri Rusia că în Siria vor fi lansate rachete, în timp ce Franţa şi SUA au ameninţat cu represalii după atacul de la Ghouta orientală, pe care îl impută regimului de la Damasc.

„Rusia promite să doboare toate rachetele lansate în Siria. Rusia, pregăteşte-te, pentru că vor veni, noi şi inteligente!”, a scris preşedintele american pe Twitter, adăugând, făcând aluzie la liderul sirian Bashar al-Assad, că Rusia nu trebuie să fie „partener al unui animal care îşi ucide poporul cu gaz şi căruia îi place asta”.

Într-un al doilea tweet, Donald Trump dă asigurări că relaţia dintre Statele Unite şi Rusia este mai rea decât oricând, şi asta include războiul rece. „Nu este niciun motiv pentru asta. Rusia are nevoie de noi pentru economia sa, un lucru care ar fi foarte uşor de făcut, şi noi avem nevoie de toate naţiunile pentru a colabora, pentru a lucra împreună, pentru a opri cursa înarmării”, a adăugat preşedintele american.

Lasă un răspuns

Top