You are here
Home > Actualitate > Situatii incredibile prin care multi oameni au ramas in viata dupa atacul de la 11 septembrie. “Si-a dus fiul la grădiniță pentru prima dată.”
loading...

Situatii incredibile prin care multi oameni au ramas in viata dupa atacul de la 11 septembrie. “Si-a dus fiul la grădiniță pentru prima dată.”


Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit este omul care a încălțat în acea dimineață pantofi noi, ajungînd la muncă mergînd pe jos , făcuse o bătătură la picior . Iar înainte de a intra , s-a oprit la o farmacie pentru a cumpăra un plasture ! Iată de ce acum e în viață !

Acum, când mă blochez într-un ambuteiaj , nu reușesc să prind liftul sau mă întorc să răspund la telefon … Când se întîmplă toate aceste lucruri mărunte și mă enervez , mă gândesc că acesta este exact locul unde Dumnezeu vrea să fiu în acest moment. Data viitoare când vi se pare că dimineața a început nu cum trebuie , copiii se îmbracă încet, nu puteți găsi cheile mașinii, stați la toate semafoarele, nu vă descurajați și nu vă pierdeți echilibrul – Dumnezeu lucrează ca să vă protejeze

Lasă un răspuns

Top