You are here
Home > Actualitate > ULUITOR: Nu cred asa ceva! Un Tânăr din Brâncoveni, OLT adus de urgență la Spitalul Judetean din Slatina. Avea în anus un tub de deodorant
loading...

ULUITOR: Nu cred asa ceva! Un Tânăr din Brâncoveni, OLT adus de urgență la Spitalul Judetean din Slatina. Avea în anus un tub de deodorant

Intervenție mai neobișnuită pentru cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, joi după-amiază, în comuna Brâncoveni. Un tânăr de 23 de ani a sunat la 112, spunând că a avut parte de un „accident casnic”, și a ajuns de urgență la Spitalul Slatina, cu un deodorant în anus.

Nu cred asa ceva! Un Tânăr din Brâncoveni, OLT adus de urgență la Spitalul Judetean din Slatina. Avea în anus un tub de deodorant „fara capac”

Pacientul a spus celor de la ambulanță că nu mai poate să își scoată un tub de deodorant din anus, fiind preluat de cadrele medicale dintr-o zonă publică a localității Brâncoveni.

Tânărul de 23 de ani a spus că era cu prietena la domiciliu și a motivat că totul a fost un „accident casnic”, respectiv că s-a așezat din greșeală pe deodorant, pus pe un scaun. Acesta a stat așa în jurul a trei ore, crezând că va reuși să rezolve problema într-un mod „natural”, însă la un moment dat durerile au devenit insuportabile. Însă, până să sune la 112, a trecut pe la dispensarul uman din comună, dar și pe la o farmacie.

Nu a spus ce a pățit exact și că are probleme cu stomacul, declară primarul Ion Cheroiu. „S-a prezentat în jurul orei 13:00 la dispensar, a spus că are scaune diareice, că îl doare stomacul. Nu a spus exact ce a făcut, medicul îl trimisă la farmacie să ia niște pastile de stomac și diaree, apoi a plecat acasă. După aceea, cred că a sunat la salvare, de aceea nu știa nici doctora, nici asistenta, ce s-a întâmplat. Acum (în jurul orei 16:00 n.r.) asistenta era la poartă, la părinții lui. Sunt o familie mai defavorizată, iar mama lui a spus că și-a introdus în anus deodorantul și nu a mai putut să-l scoată. A ajuns la spital”, a declarat edilul din Brâncoveni.

Tânărul a fost transportat de echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Olt la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale. În urma efectuării unei radiografii, cadrele medicale au aflat că tubul de deodorant a ajuns în zona abdominală. Chirurgii sunt cei care vor interveni chirurgical pentru a-l scăpa pe pacient de problemă.

Lasă un răspuns

Top