You are here
Home > Actualitate > Ce spune despre Diana Șoșoacă. CTP aruncă bomba: Era evidentă orientarea politică
loading...

Ce spune despre Diana Șoșoacă. CTP aruncă bomba: Era evidentă orientarea politică

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, în cadrul emisiunii ”Cap Limpede”, difuzată la Digi24, despre o declarație a senatoarei Diana Șoșoacă. Gazetarul i-a găsit o nouă poreclă acesteia.

CTP o pune la zid pe Diana Șoșoacă: Era evidentă orientarea politică a dumneaei
Potrivit gazetarului Cristian Tudor Popescu, ascensiunea Alianței pentru Unirea Românilor și a Dianei Șoșoacă trebuie pusă pe seama greșelilor pe care PNL și USR le-au făcut. În ceea ce o privește pe Diana Șoșoacă, CTP i-a găsit o nouă poreclă, numind-o ”senatoarea Cascada Urlătoare”.

“Doamna este lupa în blană de oaie cu sânge tricolor. Lupa înseamnă mai multe, fiecare dintre ascultători poate să își aleagă semnificația acestui cuvânt fie în limba română, fie în limba latină. Șoșoacă este patrioata absolută, românca totală.

Un grup de cetățeni s-a dus pe 1 aprilie La Ambasada Rusiei pentru a rememora ziua de 1 aprilie 1941, una dintre cele mai sinistre zile din istoria românilor.

Atunci, niște mii de oameni din Bucovina de Nord, după ocarea Basarabiei și Bucovinei de Nord în urma Pactului Ribbentrop-Molotov, au vrut să plece și să se refugieze din fața NKVD-ului, a torționarilor sovietici.

Au ajuns în zona Fântâna Albă, chiar NKVD-ul a răspândit zvonuri că vor fi lăsați să intre în România. Au juns oamenii acolo, apoi, sovieticii ascunși în pădure au deschis foc de voie. Nu se știe exact numărul celor uciși, se estimează o cifră până la 3000.

Asta s-a întâmplat pe 1 aprilie 1941, abia relativ recent Ucraina a dat voie să se facă slujbă religioasă pe locul de la Fântana Alba. Acei cetățeni s-au dus la ambasada pentru a aminti Uniunii Sovietice acest lucru, care tot Uniunea Sovietică este și acum.”, spune CTP.

”Ce jignire?”
Gazetarul Cristian Tudor Popescu a precizat că el nu înțelege de ce senatoarea Diana Șoșoacă și-a cerut scuze. Acesta a mai spus că până acum nu a dorit să spună nimic despre orientarea politică a Dianei Șoșoacă, însă aceasta a fost evidentă de când senatoarea recomanda vaccinul ruses anti-COVID.

”Care jignire? Deci această lupă care a insultat cred că pe toată lumea, tot ce i-a venit în față, jignește încontinuu, urlă, spune despre Uniunea Europeană că dacă nu respectă România, să se ducă dracului, iată cum vorbește.

Iată cum vorbește despre UE, despre românii care se întâmplă să nu fie de aceeași părere cu ea, dar, în schimb, adâncă plecăciune Rusiei. E singurul parlamentar care face lucrul acesta.

Motivul este cât se poate de limpede și până acum îmi era destul de clar acest lucru, dar nu sunt adeptul conspirațiilor. Nu am vrut să zic nimic, era evidentă orientarea dumneaei când recomanda cu căldură vaccinul rusesc”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top