You are here
Home > Actualitate > VIDEO Uluitor. Imagini inedite de la Iași. Cîțu, Tătaru, Muraru și Alexe, alergați și bălăcăriți de protestatari
loading...

VIDEO Uluitor. Imagini inedite de la Iași. Cîțu, Tătaru, Muraru și Alexe, alergați și bălăcăriți de protestatari

Activista civică Oana Vasiliu de la Iași a postat o filmare de aproximativ patru minute care surprinde mult mai corect și mai în detaliu decât cele câteva secunde video ale presei ieșene cum au fost, de fapt, primiți de cetățeni premierul Florin Cîțu și echipa sa din Moldova compusă printre alții de controversații Alexandru Muraru, liderul PNL Iași, Costel Alexe, președintele CJ Iași, și Nelu Tătaru, liderul PNL Vaslui.

Oamenii i-au huiduit și le-au strigat politicienilor exact ca pe vremea protestelor anti-PSD: „Aserviților!”, „La pușcărie!”, „Demisia!”, „Hoților!”, „Trădătorii”!. 

„Demisia și tu, și Iohannis, băi! Aruncați țara asta în haos”, i s-a dresat lui Cîțu un ieșean nemulțumit. Premierul a continuat să meargă, avându-l permanent în stânga pe colegul Muraru, fără nici cea mai vagă intenție de a se opri și de a asculta nemulțumirile oamenilor.

După întâlnirea cu membrii PNL Iaşi,  organizată în sala Vivaldi din ansamblul Palas, Cîțu a fost acostat, din nou, de câțiva protestatari și la ieșire. Șeful Guvernului nu le-a dat nicio atenția contestatarilor urcând grăbit în limuzina de lux care l-a transportat către o altă întâlnire electorală. 

„Lașule! Ai fugit de popor, lașul! Ești un laș, Cîțule! Băi fricosule, dă-ți demisia! Fugi ca Dragnea…hoțule!”, i-a strigat un bărbat. 

Următorul intrat în vizorul cetățenilor nemulțumiți a fost Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății în guvernul Orban. Acesta a vorbit însă la telefon și a refuzat să răspundă întrebărilor care îi erau adresate. „Băi lașule, stai numai la telefon. De ce nu stai de vorbă cu oamenii?!”, l-a luat la rost un protestar. „Băi gunoaielor, trădărilor, ați vândut țara, copiii noștri muncesc ca sclavi prin străinătate. Niște panarame sunteți!”, i-au mai strigat nemulțumiții.

Costel Alexe și Alexandru Muraru nu au scăpat nici ei de furia mulțimii, deși au încercat s-o șteargă discret. 

„Domnule Muraru, ești un antiromân. Ești împotriva poporului român în toate declarațiile”, i s-a adresa un ieșean liderului PNL Iași. „Domnule Alexe, nu vă e rușine? Cu tabla ce ai făcut?” / „Aveți mașini, aveți șoferi”, le-au mai spus cetățenii nemulțumi celor doi politicieni ieșeni conectați în trecut cu multiplul condamnat la închisoare Relu Fenechiu, fost ministru al Transportuilor, și el membru al PNL până la prima condamnare la închisoare din 2013.

Alături de Câțu a încasat-o și echipa lui. Nelu Tătaru, Muraru. Și mai ales Costel Alexe zis Tablă. Credeți că lumea l-a uitat? Acesta este doar începutul”, a scris Oana Vasiliu pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/groups/PartidulNationalLiberal/permalink/4547567458639115/

Sursa foto: Alexandru Muraru/Facebook, autor: Podul.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top