You are here
Home > Actualitate > Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama
loading...

Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Fiica Adrianei Iliescu, cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din lume, nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama sa și a postat primul ei selfie pe internet.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Gestul tinerei este destul de surprinzător, având în vedere că ea este un elev model, care respectă cu strictețe regulile părintești.

Cu toate acestea, adolescenta, a dorit să experimenteze și preocupările generației actuale, când majoritatea tinerilor petrec mai mult timp în mediul online, pe rețele de socializare, decât în societatea reală. Moda selfie-urilor, o practică foarte cunoscută în spațiul online, a prins-o și pe Eliza. Aceasta a realizat o fotografie pe care a postat-o pe Facebook, unde colegii o provoacă la diferite jocuri.

Adriana Iliescu a devenit mama unei fetițe sănătoase în anul 2005, la vârsta de 67 de ani, cu ajutorul procedurii medicale de inseminare artificială. Bucuria femeii a devenit rapid unul dintre cele mai controversate subiecte, din cauza vârstei înaintate la care Adriana a ales să devină mamă.

Dacă unii au criticat-o pentru decizia sa, considerând că este un act de egoism din partea ei, alții au încurajat-o să-și continue viața alături de fetița sa. Cu timpul, cea mai bătrână mamă din lume a demonstrat tuturor, că, în ciuda problemelor de sănătate și a situației financiare modeste, a reușit să-și crească fetița într-un mod armonios.

Eliza este o elevă exemplu la școală, ce s-a remarcat prin rezultatele obținute la concursuri sau la olimpiadele școlare. De asemenea, tânăra este talentată și la muzică, participând cu succes la concursuri.

„Nu-mi place să mă privesc în oglindă. Oglinzile nu sunt prietenele femeilor. Dacă vorbim de energie pot să spun că mă simt ca o tânără de 27 de ani. Am o stare de sănătate bună”, declara Adriana Iliescu, cu ani în urmă, jurnaliștilor de la Daily Mail, potrivit antena3.ro.
Femeia este conștientă că va veni și momentul când va trebui să se despartă de fiica sa. „Nu am multe dorințe, îmi doresc să pot să muncesc, să-i ofer educație, să-i cumpăr și o rochie de mireasă”, a mai declarat Adriana Iliescu, pentru romaniatv.net.

58 thoughts on “Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Lasă un răspuns

Top